Избрани Новини

Кон счупи стъкло на камион и ритна мъж в главата

Новините

10-02-2016, 14:30

Снимка:

kone.free.eu

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Конна езда и през зимата за туристите в Банско и Разлог

На коне в планината

Инцидентът е станал в следобедните часове вчера в община Якоруда

36-годишeн мъж оцеля като по чудо, след като беше ритнат от кон в главата. Инцидентът е станал в следобедните часове вчера в община Якоруда. Пострадалият заедно с още двама мъже от велинградско село транспортирали коне в каросерията на лекотоварен камион. Единият от конете се подплашил, с копита счупил задното стъкло на кабината и ударил мъжа в главата.

Пътуващите с него мъже незабавно потърсили лекарска помощ, тъй като раната била сериозна, кървяла обилно и мъжът изпаднал в шок. Пристигналият на място екип на Спешен център -Якоруда транспортирал пострадалия в разложката болница. Там той е поет от медиците в Спешния център, които обработили раната, съобщи Struma.bg.

Пострадалият се разминал само с няколко шева на главата. При направения му скенер не е констатирано счупване на черепа. Той е отказал хоспитализация въпреки препоръките на медиците да бъде настанен под наблюдение в хирургичното отделение на болничното заведение. След като се е разписал за доброволно напускане, е освободен за домашно лечение. Той се е прибрал вкъщи, придружен от приятелите си, които го закарали до Спешния център в Разлог.

Пострадалият Райко Переклиев не е здравно осигурен, което вероятно е причина за отказа му да остане в болницата.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)