Избрани Новини

Дискутираха идейния план за Лот 3 на АМ "Струма"

Пътният участък е от областния център до село Крупник

Областният управител на Благоевград Бисер Михайлов свика среща за разглеждане на идейния план за изграждането на Лот 3.1 на АМ „Струма" от всички заинтересовани страни. Пътният участък е от областния център до село Крупник. Трябва да се съдейства максимално бързо и отговорно съобразно вашите компетентности, подчерта губернаторът. 

От страна на изпълнителя присъстваше и проектантски екип, ръководен от Калин Калчев. С тези срещи ще бъдат избегнати евентуални трудности и проблеми. Идейният проект ще бъде допълнително съгласуване. Ще се вземат предвид всички надземни и подземни комуникации, за да няма бъдещи проблеми. 

Всички присъстващи изразиха своята готовност за становища в срок и допълниха, че като цяло са готови с всички изходни данни, които ще дадат обективна представа за пресечни точки и съответните строителни решения. Областният управител отбеляза важността на този инфраструктурен проект. Изграждането на участъка ще допринесе за по-динамично развитие на района, съобщава standartnews.com.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)