Избрани Новини

Задържаха апаши от Кюстендилско

Крали телевизор и лека кола

Извършител на кражба на телевизор са установили и задържали кюстендилски полицаи, съобщава dariknews. 38-годишен мъж е откраднал телевизор „Самсунг" от апартамент в центъра на града в края на миналата година, после го продал. По време на специализираните полицейски действия, телевизорът е открит в новия собственик, иззет е. Мъжът е задържан с полицейска заповед за 24 часа. Той е известен на полицията с множество противозаконни деяния, осъждан е. Работата по образуваното досъдебно производство продължава РУ Кюстендил.
Служители на РУ Рила са задържали двама мъже на 20 и 29 години, и двамата от гр. Кочериново, за кражба на лек автомобил „ВАЗ".
Автомобилът е бил паркиран на ул. „Средна гора" в Кочериново. Контактният ключ е бил на таблото, отнет е през нощта на 13 срещу 14 февруари. Намерен е изоставен на разклона за с. Пороминово. Дежурна полицейска група на РУ Рила е извършила оглед на място, иззети са следи, извършителите са установени и задържани. Работата по започнатото досъдебно производство продължава РУ Рила, уведомена е прокуратурата.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов