Избрани Новини

Децата от ски клуб "Разлог" се прибраха с медали от Пампорово

Участваха в Петия национален ученически шампионат по ски - алпийски дисциплини

С пет медала от Петия национален ученически шампионат по ски - алпийски дисциплини, който се проведе в курортен комплекс Пампорово, се завърнаха състезателите от Ски клуб "Разлог".

Двадесет и две деца от Разлог показаха скиорските си умения  в състезанието, организирано от Българска асоциация "Спорт за учащи".  

Медали получиха Анита Иванова от СОУ "Братя Каназиреви" за второ място и Магдалена Юрукова от ОУ "Никола Парапунов" за трето място във възрастовата категория "Момичета 12-13 години". Яна Стойчева и Йоана Вълканова от ОУ "Никола Парапунов" заеха съответно второ и четвърто място в категория "Момичета 8-9 години", а най-малкият участник от Разлог - първокласникът Димитър Янев от СОУ "Братя Каназиреви" получи медал за своето пето място в категория "Момчета 6-7 години". Призовите места бяха показателни за добрата подготовка на децата от страна на техния треньор-СветославСланчев.
Отличната писта, хубавото време и силните емоции направиха незабравимо това изживяване за децата. В състезанието се включиха общо 124 ученици от Смолян, София, Дупница, Чепеларе, Бургас и Разлог.
За състезателите от ски клуб "Разлог" предстоят още състезания от календара на Българска федерация по ски през тази година. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов