Избрани Новини

Георг Георгиев: Осем години МГЕРБ показва едно лице, с което можем само да се гордеем

В Сандански се проведе VII-ия Зимен университет на МГЕРБ

Вече осем години МГЕРБ като активна част от ГЕРБ показва едно лице, с което всички ние можем да се гордеем. Това каза председателят на МГЕРБ и народен представител Георг Георгиев по време на VII-ия Зимен университет на МГЕРБ, който се провежда в Сандански. Георгиев подчерта, че младежката организация на ГЕРБ е авангардът и бъдещето на партията. "За да постигнем целите си, трябва да си дадем сметка, че носим голяма отговорност. Водещото за ГЕРБ винаги е било да работи за стабилността и развитието на България. Всеки от Вас трябва да предаде посланията и знанията от контакта си с живия политически живот, който имате в момента, да го предаде нататък“, посочи лидерът на МГЕРБ.

Кметът на Благоевград Атанас Камбитов благодари за подкрепата на Младежи ГЕРБ-Благоевград.

"ГЕРБ доказа, че дава път на младите хора. Най-голямата гордост за един родител са децата – това е нашата мотивация, защото Вие ще наследите това, за което работим всички ние“, заяви Камбитов.

Кметът на Сандански Кирил Котев приветства присъстващите и ги призова да продължават своето развитие. 

"В повечето от другите партии не съществуват младежки организации. Това, което ще научите тук, може да Ви помогне за бъдещето Ви развитие. Вашата енергия допринася за силата на ГЕРБ.

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ в Благоевград Даниела Савеклиева бе категорична, че ГЕРБ подкрепя младите хора. "Ние подкрепяме Вашия ентусиазъм“, каза тя.

Според представителя на фондация „Ханс Зайдел“ Богдан Мирчев това, че ГЕРБ вече има кмет в Сандански е нагледно доказателство как се развива ГЕРБ и какво постига партията в регионите. "Целта на тези университети е да ви дадем възможност да научите много неща, свързани с политика, от хората, които правят политика“, каза Мирчев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов