Избрани Новини

Цветанов в Гоце Делчев: Трябва да покажем силата на ГЕРБ, решавайки проблемите на хората

Проведе среща с общинското ръководство на ГЕРБ в Гоце Делчев

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.председател на партията Цветан Цветанов проведе среща с общинското ръководство на ГЕРБ в Гоце Делчев, на която присъстваха общинските съветници и представители на съсловните организации. Бе направен анализ на ситуацията след изборите тук, които ГЕРБ загуби от досегашния кмет. По време на срещата бе отчетено, че от 2007г. до 2015 г. се наблюдава тревожна тенденция на спад на гласовете на ГЕРБ в Гоце Делчев, което е необичайно на фона на успешните за партията местни избори, проведени през октомври  2015 г., когато ГЕРБ има 129 кметове.
"Трябва да отчетем грешките си. От нас зависи да провеждаме ежедневни срещи с хората. Въпреки че ГЕРБ няма кмет в Гоце Делчев,  общинските съветници и представителите на ГЕРБ тук са тези, които трябва да покажат силата на ГЕРБ, решавайки проблемите на хората", каза Цветанов.
След загубата на изборите в Гоце Делчев кандидатът за кмет на ГЕРБ в града -  народният представител Георги Андонов,  подаде оставка и на днешната среща и  активистите на партията избраха временно ръководство от трима членове. Временното ръководство ще бъде представено за одобрение на Изпълнителна комисия на ГЕРБ.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов