Избрани Новини

Половин клас ученички напират за мис "Кюстендилска пролет"

Най-чаканият и най-коментиран празник ще се прави за 50-и юбилеен път

9 възпитанички, 5 от които са от един клас, на гимназията по икономика и мениджмънт "Проф.Йордан Захариев" са сред допуснатите до финалния тур на конкурса за нова мис "Кюстендилска пролет", пише "Труд".

Предварителното пресяване класира 12 номинирани, сред продължаващите жестоката конкуренция е и студентка в УНСС. Ясно е, че тийнийджърките от "икономиката" имат най-големи шансове една от тях да грабне приза и така да наруши досегашното "правило" конкурсът да се печели от учещи в Природо-математическата или Езиковата гимназии в града красавици. Финалното шоу е на 19 март на пл. "Велбъжд".

Най-чаканият и най-коментиран празник "Кюстендилска пролет" ще се прави за 50-и юбилеен път, първото му издание е от 1966 год. Сценарият почти не се е променял. Може би само премиите са ставали по-високи. Говори се, че и този път победителката ще вземе 1500 лева, подгласничките - по 800 лева. Всички участнички ще запазят за себе си и ще отнесат в гардероба си обувките, които вече са поръчани по мярка на местна фирма, както и роклите - тях ги шие кюстендилска дизайнерка, една и съща - неизменно повече от десетилетие, казват организаторите.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов