Избрани Новини

Вратар на ЦСКА е новият изпълнителен директор на "Вихрен"

Поиска веднага да се назначи касиер

Бившият вратар на ЦСКА Радостин Станев вчера бе представен от кмета на община Сандански Кирил Котев в присъствието на членове на управителния съвет – Георги Георгиев и Ивелин Терзийски.

Новият изпълнителен директор каза, че е наясно, че няма да е лесно, но изрази желанието и надеждите си с много усилия да се постигнат добри резултати с акцент върху детско-юношеската школа, защото, както самият той се изрази, тя е "Кръвоносната система на всеки клуб”.

Станев каза още, че ще работи изключително, за да се възвърне доверието към клуба, да няма конфронтации, да  се обединят всички страни в името на добрите резултати, като самият той подчерта, че не желае финансови облаги, а го прави от любов към футбола и от уважение към кмета Кирил Котев.

Станев сподели, че желанието му е всичко относно финансирането да бъде прозрачно, за което е необходимо да бъде назначен касиер – счетоводител и тези 80 хил. лв., които са гласувани от Общински съвет Сандански за тази година ще бъдат финансовата рамка на отбора, който вече постигна две победи и с подкрепата на общината, Станев изрази своето оптимистично мнение.

Кметът Кирил Котев допълни, че желанието и целта му е в общината да се създаде масов спорт за децата на общината, които да се развиват и да им се дава шанс за това.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов