Избрани Новини

Фотоконкурс "Духовността на България” обяви Неврокопската митрополия

Наградените участници ще станат известни на официалното откриване на изложбата на 12 май

Фотоконкурс под мотото „Духовността на България” обяви Неврокопската света митрополия, който вече тече и ще приключи на 12 април. В надпреварата могат да участват всички желаещи над 6-годишна възраст, които живеят на територията на Неврокопската епархия.

Изискванията към фотографиите, които ще бъдат предложени за участие, са да са направени до три години от датата на конкурса, да са оригинали и с посочено име на автора им. Към участниците в конкурса има и технически изисквания. Снимките могат да бъдат цветни или черно-бели и на всяка от тях от тях да е написано името на участника в конкурса с адрес и телефон. За фотографиите трябва да бъде представен оригиналният филм/диапозитив или негатив с размер не по-малък от 2МВ.

Материалите за участие в обявения конкурс от Неврокопската митрополия могат да се изпращат на адрес: град Гоце Делчев 2900, бул. "Гоце Делчев" № 1. Срокът за изпращане на снимките за конкурса е 12 април 2016 година, а максималният брой фотографии, с които може да участва всеки кандидат в конкурса, е 3. 

Наградените участници в конкурса ще станат известни на официалното откриване на изложбата, предвидено за 12.05.2016 г. от 18 часа в новата сграда на митрополията в Гоце Делчев.

Класираните от престижното жури фотографии ще бъдат включени в пътуваща благотворителна изложба, която ще посети градовете Благоевград, Банско, Сандански и Петрич.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов