Избрани Новини

Спасиха за пети път баба, предизвикала пожар в дома си

Крими

06-03-2016, 12:27

Снимка:

областна дирекция на МВР

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Старицата е настанена в психоболницата в Бяла

Пожарникарите от Полски Тръмбеш са спасили за пети път 73-годишна жена, която си прави огнена клада насред стаята, пише в. „Труд”. За щастие досега старицата била изваждана навреме от огнената стихия в дома й.

Около 20 часа снощи съседи се обадили на тел. 112 ,че от къщата на Йорданка Ангелова на ул.”Христо Козлев”в града се извиват пламъци и гъст черен дим. Огнеборците били вдигнати на крак, пристигнали светкавично на място като успели да разбият врата и да влязат в помещението.

Спасителният екип заварил бабата просната на пода, а до нея горял дюшек, който тя била запалила. След като пристигнала и Спешна помощ, баба Йорданка била закарана в психоболницата в Бяла.

През последните три месеца това бил петият опит жената да изгори заедно с имота си. Тя била сама и явно с психично заболяване. Възрастната стопанка струпвала хартии и съчки на в помещението и ги палела, за да се грее. Преди броени дни се наложило спасителите да разбиват прозорци, за да я вадят от къщата, защото тогава тя си била направила клада от дърва пак насред стаята си.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов