Избрани Новини

Пускат пари за домашни санитари и детегледачи за Разлог

Заявленията се подават в общината

От днес до 25 март тази година могат да бъдат подавани заявления от кандидат-потребителите и кандидатите за „домашни санитари” и „детегледачи”,  желаещи да ползват социалната услуга. Кандидатстването е във връзка със стартирането на проект "Подобряване достъпа до здравни и социални услуги - правото на независим живот на територията на община Разлог" по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2014-2020г. Проектът е съфинансиран от Европейския социален фонд на Европейския съюз по схема за директно предоставяне BG05M9OP001-2.002 ”Независим живот”.

Допустими кандидати за кандидат потребителиса хора с увреждания с ограничения или невъзможност за самообслужване; хора над 65 г. с ограничения или в невъзможност за самообслужване; семейства на деца, с увреждания; самотно живеещи тежко болни лица.

За „домашни санитари” и „детегледачи” допустими кандидати са безработни лица в трудоспособна възраст.

Образци на документите могат да се получат всеки работен ден от 08.00 до 17.00 часа в стая № 207 на Общинска администрация – Разлог, както и да бъдат изтеглени от официалния сайт на община Разлог.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов