Избрани Новини

Ученици и учители от Холандия на учебна визита в Сандански

Сътрудничеството между учениците е в областта на цветарството

Учебният обмен между ЗПГ „Климент Тимирязев” - Сандански и Нордвин Колеж, град Хееренвеен – Холандия е от 2006 година и всяка година различна група ученици от Сандански посещават Холандия, където провеждат съвместни практически обучения със своите чуждестранни връстници, а след това група холандски ученици посещават Сандански също за седмица.

Сътрудничеството между учениците е в областта на цветарството и по тази причина във вторник  на 8 март групата холандски ученици се включиха в състезанието по цветарство в ЗПГ „Климент Тимирязев”, при което бяха сформирани 5 отбора по един ученик от ЗПГ и един ученик от Холандия, които като екипи сътвориха прекрасни неща. Обмяната на идеи и добри практики действа плодотворно и на двете страни – и на холандските и на нашите ученици.

По време на едноседмичната си визата групата от Холандия посетиха Мелник и Роженския  манастир, както и Общинската администрация на Сандански, където бяха посрещнати от заместник-кметовете Зорица Органджиева и Вангел Анталавичев.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)