Избрани Новини

За фестивала Horizon пристигнаха 120 музиканти в Банско

Събитието в курортния град започва днес

120 музиканти от различни точки на света ще гостуват в Банско по време на 4-то издание на музикалния фестивал Horizon. Събитието в курортния град ще се проведе от днес, 12-ти, до 18 март.

Организаторите обещават разнообразие от стилове - техно, хаус, дръм енд бейс, фънк, соул, хип-хоп и реге за цялата музикална седмица в Банско.

Подбрани са 15 изненадващи места, както и музикални събития. Едно от тях ще е таен хотел в планината, средновековна банкентна зала, горска сцена и подземно хале. Събитието ще зарадва феновете на електронната и хаус музиката с повече от 30 партита на 15 локации, с участието на 120 от най-известните имена. Акцент в тазгодишната програма на фестивала, определян като едно от най-завладяващите европейски музикални събития, ще бъде българското участие. Родните фенове ще имат възможността да се насладят на живо на изпълненията на легенди като me, Nina Kraviz, KiNK, Levon Vincent, Goldie, John Talabot, Lady Leshurr, Congo Natty, както и на българските изпълнители като KiNK, Reelfeel, HMSU и Sofia Beats.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)