Избрани Новини

Дупнишкият театър гостува в Благоевград

Представя хитовата постановка „Аферата в хотел Уестминстър“ по Рей Куни

В 19.00 часа ОбДТ „Невена Коканова" - Дупница гостува в Благоевград, за да представи хитовата постановка „Аферата в хотел Уестминстър“ по Рей Куни.

Сюжетът: в очите на управителя на хотела Джак Бейкър е пияният брат на Джордж и се казва Фред. За пред Рони той е Том – смахнатият брат на мистър Уили. От своя страна, ергенът Джордж първоначално е д-р Ливингстън, но после става мистър Пиджън – мъж на Айви, която е братовчедка на жената на Рони – Джейн. А пък камериерката от Италия, която не говори английски, но пък е много жизнерадостна, така и не успява да смени чаршафите, за сметка на което я ползваха за булка на мистър Пиджън. Нещата стават съвсем сложни, когато на сцената излиза и сестра Фостър. Всичките лъжи са, за да не хванат министър Ричард Уили, който трябва да е в Камарата на представителите заедно с премиера Тачър (или иначе казано Маги), в афера с Джейн Уърдингтън – секретарка на Нийл Кинък от опозицията.
Режисьор на постановката е Валентин Балабанов. В ролите ще видите Ивайло Калоянчев, Ивайло Захариев, Виктория Янева, Василка Сумева, Снежана Малковска, Мария Миради, Иван Иванов, Георги Бояджиев, Николай Иванов и Славчо Пеев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов