Избрани Новини

Започва приемът на документи за предварителните изпити в ЮЗУ

Предварителната изпитна сесия през месец март (тестова форма) е на 26 и 27 март

Започва приемът на документи за предварителните кандидат-студентски изпити в ЮЗУ. Приемът на документи за явяване на предварителните кандидат-студентски изпити ще стартира от утре. Срокът за подаване е до 24 март. Работното време е в делнични дни от 8.00 до 17.00 часа. Предварителната изпитна сесия през месец март (тестова форма) е на 26 и 27 март и от 1 април до 3 април - за практически изпит по ски.
Предварителни изпити ще има и през следващия месец април, като датите тогава са 23 и 24 април. Редовната изпитна сесия в ЮЗУ „Неофит Рилски“ ще се проведе в началото на юни - 1, 2 и 3 юни. Документи за нея ще се подават от 18 май до 27 май включително. Необходимите документи за явяване на изпит са заявление по образец и платена такса за конкурсен изпит.
Кандидатстването за участие в класирането по специалности ще се извърши от 20 юни до 6 юли. Документи за явяване на изпитите се подават в Първи учебен корпус в зала 102 А, както и онлайн (с изключение на електронните изпити) или в кандидатстудентските бюра в страната. Подаването на заявления онлайн за конкурсни изпити приключва най-късно два дни преди крайните срокове за подаване на документи в ЮЗУ "Неофит Рилски".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов