Избрани Новини

Ден за размисъл е в село Крушево

Новините

19-03-2016, 13:00

Снимка:

bnr.bg

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Регистрираха кандидат-кметове на Хвостяне и Крушево

Към момента денят протича нормално

В гърменското село Крушево днес е обявен ден за размисъл преди утрешните кметски избори, съобщи за радио „Фокус“ Иво Зойков, секретар на Общинска избирателна комисия – Гърмен. По думите му, към момента денят протича нормално и не са постъпвали сигнали и жалби за нарушения в деня на размисъл. В населеното място имащите право на глас са 204 души, които ще могат да упражнят конституционното си право в една избирателна секция.
До нови избори на 20 март в село Крушево се стигна, тъй като миналата неделя (13 март), когато се провеждаха частични избори за кмет, отново не бе избран такъв. В населеното място предходната седмица се проведоха избори след смъртта на избраният на 1 ноември кмет на населеното място Юлиян Качериев от политическа партия ГЕРБ. Новоизбраният кмет издъхна 17 дни след победата си на изборите вследствие на тежко боледуване, с което не успял да пребори.

Балотажът утре ще бъде между кандидата на ДПС Ангелина Качамакова, която успя да спечели 68 от гласоподавателите, и опонента й от "Движение 21" Ибрахим Камбер, който получи подкрепата на 73 души от село Крушево. Третият кандидат, който участваше в изборите миналата неделя, бе Юлиян Петаков, издигнат от инициативен комитет. За него гласуваха едва 32 жители на населеното място, което бе и причината той да отпадне от борбата за кметски вот утре.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов