Избрани Новини

ВиК раздаде плакети на пенсионирани служители

ВиК - Благоевград откри поредната обновена чешма в село Бело поле

В навечерието на Световния ден на водата всички пенсионирани през миналата година служители на ВиК - Благоевград получиха почетни плакети в знак на признателност от управителя на дружеството Росица Димитрова. Церемонията се организира за втора поредна година и е в знак на благодарност към всички, които са работили там. 21 мъже и жени от общо 25, излезли в пенсия през 2015 г., получиха своите плакети.

„Благодаря ви, че се отзовахте на поканата и сте тук с нас. Това е нашият начин да изразим благодарността си към вас, за работата и усилията, които положихте през годините във ВиК - Благоевград", обърна се към тях Димитрова. Тя каза още, че се надява тези плакети да показват на внуците си и да се гордеят с тях. „Дано да има приемственост и младите хора, които идват на вашите места във „Водоснабдяване и канализация" - Благоевград, да работят със същия хъс като вас", пожела управителят. Бившите вече служители изказаха огромна благодарност за жеста.

В навечерието на професионалния празник ВиК - Благоевград откри и поредната обновена чешма в село Бело поле. Тази инициатива стартира през миналата година, първите три бяха ремонтирани в Благоевград, Гоце Делчев и село Дъбравая, пише standartnews.com.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)