Избрани Новини

Трети джакпот пада в Пиринско само за 8 месеца

Районът стана Меката на тотомилионерите

Трети милионен джакпот бе уцелен с фиш, пуснат в Пиринския край. 6 милиона лв. отидоха в Банско. Късметлия познал правилната комбинация в играта 6 от 49 на 22-я тираж на българския спортен тотализатор. Щастливата комбинация от 6 числа му донесе точно 5 969 029 лева за Първа пролет. Огромната сума е спечелена с фиш за 6,80 лева. Въпросът е дали банскалия е уцелил шестте печеливши числа или някой от туристите в курортния град.

Това е първият тотомилионер за 2016 г.

Овчарят Здравко Траянов от петричкото село Първомай също прибра над милион лева от тотото през октомври миналата година. Той спечели 1 653 366 лева от в играта 6/49 на спортния тотализатор. Здравко пасял чужди овце до щастливия ден, в който прибра голямата сума. Сега не работи, а пътешества.

Николай Динков пък удари огромния джакпот от 7 095 423 лв. с пуснат фиш в тотопункта на улица „Дойран" в Благоевград. Младият мъж е зет на кмета на община Симитли Апостол Апостолов, женен е за дъщеря му. С част от парите довършва свой проект – изграждане на водноелектрическа централа, информира standartnews.com.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)