Избрани Новини

Даниела Савеклиева откри шахматен турнир за пенсионери

В тазгодишното издание се включиха 18 участници

Народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията в Благоевград Даниела Савеклиева откри шахматния турнир, организиран от общинското сдружение на Съюза на пенсионерите.

„Провеждането на турнира тази година стана благодарение на подкрепата на депутат Даниела Савеклиева. Тя е човек, който винаги се отзовава, когато имаме нужда от помощ. Даниела Савеклиева е нашият най-голям приятел, тя винаги е насреща, когато имаме нужда от помощ. С радост ще обявя, че шахматният турнир по случай настъпването на пролетта ще се превърне в ежегоден отново с помощта на народния представител от политическа партия ГЕРБ”,  каза при откриването на състезанието Павлина Теова, председател на общинското сдружение на Съюза на пенсионерите и директор на турнира.

„За мен винаги е удоволствие и чест да бъда ваш гост. Пожелавам на участниците успех и нека най-добрият да спечели”, каза Даниела Савеклиева.

В тазгодишното издание се включиха 18 участници, а съдия на турнира е Георги Чепандов. Състезанието ще продължи два дни, като за първите пет места са осигурени парични награди, обявиха организаторите от Пенсионерски клуб „Еленово”.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)