Избрани Новини

Д-р Антоанета Кацарска е "Жена на годината" на Благоевград

Над 220 бяха кандидатурите в конкурса

Името на носителката на титлата "Жена на годината" на Благоевград за 2016-та е д-р Антоанета Кацарска, онколог. То беше обявено на церемонията по награждаването на номинираните жени благоевградчанки, която се проведе тази вечер в Голямото концертно студио на Радио Благоевград. Организатор на конкурса са Женското благотворително дружество „Македония” и Клубът "Жена на годината на Благоевград".

Останалите номинирани за титлата бяха Вася Борисова – преподавател в 3 ОУ, Виолета Василева-Талупска - дългогодишен доброволец в БЧК, Даниела Треновска – работи в БЧК, започнала като доброволец на младежката структура, д-р Лидия Бакалова-Хотева - лекар-педиатър, доц. Веска Гювийска - преподавател и поетеса, Маруся Данаилова - многократната държавна шампионка по ориентиране, бизнес дама от търговски сектор, Миглена Методиева-Славкова - художник в Общински куклен театър-Благоевград, Павлина Теова – народна певица, председател на Клуба на пенсионера в квартал "Еленово", Силвия Димитрова – председател на Сдружение “Знание, успех, промяна”.

Всички дами получиха грамоти, цветя и подаръци, а на носителката на приза "Жена на годината" д-р Кацарска беше връчена традиционно и статуетка, която получи лично от депутата Борис Ячев.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)