Избрани Новини

Голф клуб ‘’Пирин’’ откри турнирния си голф календар

Над 90 голф играчи взеха участие в първия за сезона голф турнир Bulgaria Holidays & Pirin Gold Cup

В уникалния период, когато се срещат сезоните, когато зимата в Пирин все още ни приканва за ски, а междувременно вече сме извадили и стиковете си за голф, за поредна година се откри турнирният голф календар на голф клуб ‘’Пирин’’.

Победител в дивизия "А" с 41 нетни стейбълфорд точки стана Пламен Мицански, който е член на клуба. Той спечели трофей и голямата награда - едногодишно членство в Пирин Голф и Кънтри Клуб. На второ място се класира Загорац Тумбовски с 40 нетни стейбълфорд точки, също член на клуба. На трето място се нареди 21-годишният Фабио Фурнари с 39 нетни стейбълфорд точки.

Първото място в "Б" класиране и едногодишно членство в Пирин Голф и Кънтри Клуб спечели Стивън Кардинг с 36 нетни стейбълфорд точки. Втори се класира Вилиан Петров с 35 нетни стейбълфорд точки и с по-добър резултат на първите девет дупки. На трето място се класира макдонецът Игор Стойменов с 35 нетни стейбълфорд точки.

В класирането за най-добра дама спечели 15-годишната Ивана Симеонова с 38 нетни стейбълфорд точки.

Специалната награда за най-дълъг удар на 11-та дупка спечели 20-годишният член на клуба Костадин Зарев. Най-близо до 15-та  дупка спечели Дерек Фрост с 0,87см.

След церемонията по награждаване участниците и техните приятели се насладиха на гала вечеря. Изненада за гостите бе паленето на летящи фенери, които се превърнаха в атракция на вечерта. 

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов