Избрани Новини

Ще обсъждат подпомагането на малкия и среден бизнес

Конференцията е на 8 април от 10 часа в зала "22 септември“ в Благоевград.

Във връзка с новите практики на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и подобряване на комуникацията между държавата и бизнеса, както и за прилагане на активни мерки за насърчаване на предприемачеството, ще се проведе конференция на тема: „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.“ на 8.04.2016 г. от 10.00 часа в зала „22 септември“ на общината в Благоевград.

Очаква се в конференцията да участват широк кръг представители на малкия и среден бизнес, неправителствени организации, бизнес съюзи и др. от област Благоевград.

В програмата се предвижда да се представят дейностите на Агенцията за насърчаване на българските предприятия, новите мерки в подкрепа намирането на външни пазари и партньори за българския бизнес. Ще бъдат представени възможности за достъп до финансови инструменти в подкрепа на малкия и среден бизнес от представители на Банка ДСК. Ще се разясни как се кандидатства с проекти по Националния иновационен фонд. Ще се презентира новата програма на ИАНМСП и „Майкрософт България“ „Модерният бизнес“, която е насочена към инвестиране в по-добрата конкурентоспособност, гъвкавост и ефективно управление на бизнеса за малките и средните предприятия. Ще се разяснят възможностите за финансиране и подкрепа на Старт ъп бизнеса. Експерти от Министерския съвет ще запознаят аудиторията с възможностите за финансиране на проекти на бизнеса от Европейски структурни и инвестиционни фондове през 2016 г.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов