Избрани Новини

Британски турист разказва за приключенията си в Банско

Сандху пренощува бос на дърво в ски зоната в курорта през февруари

Британският турист от индийски произход Жанвеер Сандху разказа през западните медии за приключенията, които преживял по време на ски ваканцията в родния курорт Банско. Случаят на Сандху, който пренощува бос на дърво в ски зоната в курорта, беше надълго и нашироко отразен от родните медии, но остана встрани от вниманието на пресата на острова.

В началото на февруари британският турист пристигнал на ски ваканция в Банско. Още на втория ден от почивката си обаче преживял куриозен инцидент. При спускане се отклонил от обработените писти в курорта, след това си ударил главата и дори се изгубил. Разказът на британеца продължава с историята как прекарал цялата нощ, покачен на едно дърво, заобиколен от три вълка. В опит да се спаси от вълците, туристът свалил ски обувките си и след цяла нощ на студа краката му доста измръзнали.

В крайна сметка пръстите на краката му били спасени благодарение на усилията на родните медици, а Сандху се завърнал в родната Великобритания, за да разкаже за случая, пише bansko.net.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов