Избрани Новини

Започна ремонтът в Дома за медико-социални грижи "Св. Стилиян" в Благоевград,

Дректорът изпрати благодарствено писмо до кмета Камбитов

Директорът на Дома за медико-социални грижи „Св. Стилиян“ в Благоевград д-р Туджарова изпрати благодарствено писмо до кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов във връзка с ремонтните дейности, които се извършват в момента в заведението.

По разпореждане на д-р Камбитов започна цялостна подмяна на дограмата в Дома. В момента текат дейности по демонтаж на старата дограма на второто ниво на заведението, на мястото на която ще бъде поставена нова алуминиева дограма. Предстои да бъде ремонтиран коридорът, който води до стаите на децата, както и до тези на медицинския персонал. Старото осветление ще бъде подменено с енергоспестяващо. След приключване на дейностите на втория етаж на Дома за медико-социални грижи, ремонтът ще продължи и на първия етаж на институцията. Строително-монтажните работи се извършват поетапно, с цел да бъде осигурен абсолютен комфорт на децата, живеещи в Дома.

"Искаме да изразим своята благодарност от Вашето внимание и хуманния Ви жест към Дом за медико-социални грижи. Ние, в качеството си на лечебно заведение за отглеждане на деца с медико-социални проблеми и деца, имащи специфични медицински потребности, имахме нужда от подобряването на битовите условия за отглеждане. Това ще допринесе за осигуряването на по-добър микроклимат. Затова Вашето съдействие и подкрепа за осъществяването на съответните строително-монтажни дейностите са от изключително важно значение за нас.“, пише в част от благодарственото писмо, изпратено от д-р Атанаска Туджарова до кмета на Благоевград.

    Това е поредният жест от страна на д-р Атанас Камбитов към Дома. В края на 2015 година той зарадва работещите и децата институцията с подаръци. Те получиха пералня, с голяма вместимост и килим, като част от средствата за закупуването им бяха събрани по време на благотворителен базар, организиран от Община Благоевград. Именно тогава кметът на Благоевград д-р Камбитов пое ангажимент да бъде сменена и дървената дограма на сградата, където се отглеждат деца, лишени от родителски грижи на възраст от 0 до 3 години.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов