Избрани Новини

Популярният влогър Емил Конрад гостува в Благоевград

Авторът на бестселъра "Нещата, на които не ни учат в училище” ще раздава автографи

Популярният влогър Емил Конрад ще гостува в Благоевград тази събота / 9.04.2016г./ Своите приятели и почитатели любимецът на младото поколение ще посрещне в книжарница „Приятели” от 11.00 часа. Авторът на бестселъра „Нещата, на които не ни учат в училище” ще раздава автографи и ще отговаря на въпроси.

Емил Конрад е роден на 24 май 1989 г. в София. Качва първите си видеа в интернет през 2006 г., когато е едва на 17 години, първоначално на английски език. Голяма популярност набира няколко години по-късно, когато, вече на български, в своите клипове започва да разказва за нещата, които му се случват в реалния живот по забавен и атрактивен начин. Снима в дома си и сам обработва видеата си. Най-популярните му поредици са „Истината или се осмеляваш“ и „Войната на половете“.

В началото на 2015 г. Емил издава първата си книга, „Нещата, на които не ни учат в училище“, в която разказва за проблемите, с които самият той се е сблъскал в училище. С нея той добива огромна популярност сред младите тийнейджъри, които припознават себе си в книгата. В началото на 2016г. Емил Конрад качва видео в канала си, където представя новата си книга "#Сподели" ("Хаштаг Сподели).



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов