Избрани Новини

Спектакъл на танцова фирмация "Хоуп“ ще радва санданчани

Школата с ръководител Невена Станкова е основана през есента на 2008 година

Танцова формация кани жители и гости на град Сандански на танцовия спектакъл „The movies“. Той ще се проведе на днес от 18:30 ч. в Дома на културата. Входът е свободен.

Танцова формация „Хоуп” с ръководител Невена Станкова е основана през есента на 2008 година. Със съдействието на читалище „Отец Паисий”- Сандански в нея, с огромно желание и хъс, се записват деца на възраст от 8 до 16 години. Всяка седмица децата от ТФ „Хоуп” тренират усилено в областта на модерните танци, хип-хопа и танците на народите.

В танцова формация „Хоуп” децата не добиват умения единствено в танцово отношение. Тяхната ръководителка се стреми да ги научи не само на изкуството на мажоретките, шоу-денса, хип-хопа и танците на народите, а и да внасят настроение и артистизъм в своите изпълнения.

Винаги с усмивка, с много усилия и труд, танцьорките от ТФ „Хоуп” приемат всяко ново предизвикателство, не се страхуват от трудните хореографии и натоварени репетиции и продължават да танцуват, защото за тях силата на танца е непобедима, танцът е една магия=



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)