Избрани Новини

Евродепутатът Андрей Новаков се срещна с младежите от ГЕРБ-Дупница

Присъства и председателят на МГЕРБ и народен представител от ГЕРБ Георг Георгиев

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и  председателят на МГЕРБ и народен представител от ГЕРБ Георг Георгиев проведоха среща с МГЕРБ-Дупница. На събитието присъства  областният координатор на МГЕРБ-Кюстендил Мая Станойкова.

„Необходимо е да разширим организацията на Младежи ГЕРБ в Дупница. Искаме да привлечем повече млади хора, които да се грижат за общината си“, заяви Георгиев. По думите му, младите хора трябва да подпомагат  дейността на местната власт. “Имаме много кметове от ГЕРБ, което означава повече отговорности и именно  ние, младите хора, трябва да им помагаме в работата за развитието на населените ни места “, заяви Георгиев. Той бе категоричен, че младите хора са проводникът на  политиката на ГЕРБ. Според него България е държавата на младите хора. „Това, което направим сега, ще е важно за бъдещето на новите поколения“, подчерта Георг Георгиев.

„Дупница има благоприятни условия за развитие на бизнес, а традициите в индустрията тук е един от най-ценните активи, които имат хората тук. Фармацевтичната индустрия тук е пример  за разкриване на нови работни места и добри доходи“, заяви Андрей Новаков. Той каза, че младите хора от Дупница трябва да се възползват от програмите, които предоставя ЕС. „С програмата Еразъм+ можете да пътувате и получавате нови знания“, обобщи евродепутатът от ГЕРБ.

„Много разчитаме на младежите от Дупница, защото сме екип. Всички младежи от област Кюстендил сме отдадени на идеята ГЕРБ и сме  заредени  с много желание за работа“,   заяви областният координатор на МГЕРБ Кюстендил Мая Станойкова. Според младежите  от ГЕРБ-Дупница все повече хора се връщат в България.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов