Избрани Новини

Голфъри играха под тематичния надслов "Сладко и солено”

Първият скрембъл за 2016 година се проведе при голям интерес в Пирин Голф и Кънтри Клуб край Разлог

Турнирът се проведе под тематичния надслов „Сладко и солено” и се игра при  голям интерес от страна на играчи и зрители. Състезанието се проведе на осемнайсетте дупки на корс А в Пирин Голф и Кънтри Клуб. Участниците играха Скрембъл в отбори по двама в общо нетно класиране.

Обявени бяха и две специални награди. Наградата за най-дълъг удар на 7-ма дупка спечели Невян Симеонов, а наградата за най-близо до дупката, на 15-тата дупка, спечели Илия Кирчев, чиято топка падна само на 2 метра от пин позицията.

Състезанието бе изключително оспорвано, резултатите на всички 24 отбора бяха с разлика не повече от две точки. Разликата в резултатите на първите три отбора беше само точка. На първото място, с отборен резултат от 45 нетни точки, се нареди отборът на Радостин Желев и Стоян Ангелов, с отборен хендикап 10. Второто място бе отредено за отбора на Стивън Платс и Саймън Рийд, с отборен хендикап 5 и 44 нетни точки, а почетното трето място зае отборът на Невян Симеонов и Димитър Георгиев, с отборен хендикап също от 5, но с точка по-малко от вторите.

По време на церемонията по награждаването на победителите участниците благодариха на своите съотборници и флайтове за добрата игра, както и на голф клуба за добрата организация. Общата бройка на голфърите, взели участие в турнира, достигна 48. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов