Избрани Новини

Кметът Камбитов изпрати поздравителен адрес към абсолвентите на Правно-историческия факултет

На тържествена церемония бяха отличени отличниците на випуск 2015

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов поздрави абсолвентите от випуск 2015 при Правно-историческия факултет на Югозападния университет „Неофит Рилски“.

"Скъпи студенти, вие имате невероятната привилегия да бъдете възпитаници на едно от най-големите и престижни учебни заведения в България. Безспорен е фактът, че Правно-историческият факултет към Югозападния университет „Неофит Рилски“ успява да изгради качества и да даде знания, които превръщат студентите в ерудирани и успешни личности. Моментът на дипломирането е вълнуващ, защото той бележи финал на един важен период от живота на човек и поставя началото на друг такъв“, с тези думи се е обърна към дипломантите д-р Камбитов в поздравителен адрес, прочетен от Симона Митова, началник-отдел „Образование” в Община Благоевград. Тя също поздрави 500-те бакалаври и магистри, възпитаници на Правно-историческия факултет на Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград, които получиха дипломите си за висше образование.

Приветствие към дипломантите произнесе зам.ректорът доц. д-р Георги Апостолов от името на ректора доц. д-р Борислав Юруков, както и деканът на факултета проф. Габриела Белова, която им пожела да бъдат уверени и успешни личности.

По традиция на тържествена церемония  бяха отличени отличниците на випуск 2015. Дипломите и почетни плакети бяха от Павел Иванов, изпълнителен директор на Института по публична администрация към Министерския съвет на Република България и заместник-ректора на ЮЗУ доц. Георги Апостолов.

Сред официалните гости на дипломирането бяха Незабравка Стоева, член на Висшия съдебен съвет, Катя Бельова, председател на Окръжен съд-Благоевград, адвокат Петко Ненов, зам.председател на адвокатската колегия в Благоевград, областният управител Бисер Михайлов и други.

Специален музикален поздрав към завършващите и техните преподаватели отправиха младата солистка София Арабаджиева и нейни съученици от НХГ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Благоевград.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)