Избрани Новини

Брейк танцьори от цяла България превзеха Благоевград

Над 100 момичета и момчета от Благоевград, Пазарджик, Видин, Дупница и други градове се включиха в денс турнира

„Кралете на Запада“ събраха в Благоевград най-добрите брейк танцьори. Няколко часа на площад „Македония“ брейкъри от цялата страна показаха уникални движения и комбинация от стилове. Над 100 момичета и момчета от Благоевград, Пазарджик, Видин, Дупница и други градове от България се включиха в денс турнира. В „битки“ влизаха деца до 16 години, момичета и момчета. За реда и времето в представянето се грижеше популярният брейкър Джоката, а хубавата музика, която огласяваше площадното пространство и служеше за фон на танцьорите, пускаше DJ Delyan Tempo. Съчетанията от движения бяха зорко наблюдавани от съдиите Байджата, Флаш и Спайки. В края на състезанието „Kings of the West” те отличиха и представителите се най-добре в днешното предизвикателство. Организаторите от Община Благоевград и Общински младежки дом бяха осигурили атрактивни награди и грамоти за участниците.

Десетки жители и гости на Благоевград успяха да се насладят на красотата на уличните танци и специалните импровизации на едни от организаторите "The Goblinz Crew PEACE " под ръководството на Добрин Янев.

„Кралете на Запада” се превърна в традиционна среща, която има за цел да популяризира брейк танците, които съчетават физически умения и развиват двигателните способности на деца и тийнейджъри. Обещанието на организаторите е денс турнирът да придобива още по- големите размери и популярност с всяка следваща година.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов