Избрани Новини

След 7 години Цецо Соколов отново облече екипа на "Марек"

Спорт

26-04-2016, 16:31

Снимка:

zadupnitsa.com

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Марек картотекира Цветан Соколов

Марек официално взе Цветан Соколов

От 18 часа "Марек Юнион-Ивкони" излиза срещу "Арда"

След 7-годишно прекъсване, Цветан Соколов отново ще облече екипа на Марек Юнион-Ивкони. Той ще дебютира тази вечер в първата среща от предварителната група "Б" на турнира за Купата на България, който се провежда в Дупница. От 18 часа "Марек Юнион-Ивкони" излиза срещу "Арда".

Соколов тръгна за световния волейбол именно от Дупница, преди да бъде трансфериран в "Тренто". Той има спечелени титли с родния си клуб само при подрастващите, докато при мъжете така и не успя да вземе титла. Сега обаче му се удава възможност да постигне такъв успех.

Соколов най-вероятно ще започне като резерва, тъй като пристигна преди обяд от Турция и вече се присъедини към новите си съотборници. Той взе картотека под №19 днес и с него ще дебютира отново за родния си отбор.

Веднага след като се настани в хотела, Соколов посети спортната зала в града.

Освен него, отново екипа на дупничани ще облекат и други двама легионери Тодор Вълчев и Златан Йорданов, които направиха вече по няколко тренировки с Марек. Те ще играят съответно с 20-ти и 18-ти номер.

При успех днес, Марек Юнион-Ивкони ще си осигури класирането за финалната четворка заедно с "Монтана", които вчера удариха трудно "Арда" 3:1 гейма.

Билетите за мача се продават вече в офиса на клуба и за днешния и за утрешния мач с "Монтана". Интересът е много голям, а пропуските са с цена 2 и 3 лева. С темпото на продажба, за утре се очаква билетите да се разпродадат предварително, съобщава zadupnitsa.com.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов