Избрани Новини

Подпомогнаха нуждаещи се от община Сандански за Великден

Дарението е традиционно и е от холандската фондация "PROMOTIE”

С дарение от Холандия кметът Котев подпомогна нуждаещи се от община Сандански. Дарението е традиционно от холандската фондация „PROMOTIE” и е на стойност 8 287, 50 лв. То бе разпределено  между лица със зрителни увреждания, членове на Съюза на слепите, лица със слухови увреждания, ветерани от войните, военноинвалиди, лица с тежко социално положение, които се обслужват от домашен социален патронаж, лица, подадени от Дирекция „Социално подпомагане”, които не отговарят на условията за социално подпомагане и са крайно нуждаещи се и лица, които са кандидатствали по проект „ Независим живот”, но не са одобрени. Всичките  общо 319 хранителни пакета, на стойност 25.91 лв. единият, съдържащи най-необходимите хранителни продукти, бяха предадени лично на адрес на тези, които бяха затруднени да си ги вземат от пункта, където бяха раздавани, а кметовете на населените места раздадоха пакетите на хората от своите села.

Ръководството на общината прецени, че в тези светли дни преди Великден трябва да се зарадва всеки човек, а най-вече хората, които са в неравностойно положение, каквито са хората с увреждания и социално слабите.

Кметът на общината Кирил Котев благодари на доставчиците на продуктите РПК „Пирин” – Сандански с управител г-н Щърбев, които въпреки голямата натовареност покрай Великденските празници успяха и изпълниха поръчката и нуждаещите се от  Санданската община и бяха зарадвани на прага на Великден и Празника на град Сандански.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов