Избрани Новини

Отварят ценови оферти в Община Благоевград

Отварянето на офертите е публично

Община Благоевград съобщава за отваряне на ценови оферти (чл. 69а, ал. 3 от ЗОП):

I. На основание чл. 69а, ал. 3 от ЗОП Ви информирам, че ценовите оферти на допуснатите участници в открита процедура за възлагане на обществена поръчка, открита с Решение №РП-11/25.02.2016 г. на кмета на Община Благоевград, с предмет: „Осигуряване на охранителни услуги чрез сигнално-охранителна техника /СОТ/ и чрез физическо присъствие (жива охрана) и мобилни групи в общински обекти и територии на Община Благоевград, като има за цел осигуряване на охрана на недвижимо имущество, собствено или експлоатирано от Община Благоевград, с цел постигане на сигурност“, ще бъдат отворени на 9.05.2016 г. /понеделник/ от 11:00 ч. в Зала 101 в сградата на Общинска администрация-Благоевград.

ІІ. Резултати от оценка на техническите показатели на допуснатите до оценяване участници

Участник

Срок за реакция при опит за или неправомерно проникване в обекта, или при кризисна ситуация (в минути)– К2

 

Точки

Предложен план за охрана на обектите – К3

 

Точки

1

„АЛФА ГРУП – СЕКЮРИТИ” ООД

2

25

Участникът е представил план за охрана на обектите, който показва пълно разбиране предмета на поръчката и изискванията на Възложителя

25

 

Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участници и/или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на изискванията за достъп до сградата.

 

 

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов