Избрани Новини

Разярен тъст заби брадва в главата на бившия си зет

Инцидентът стана на оживена спирка в Благоевград

"Бившият ми сват Кирил направи опит за заколи сина ми Борислав. Това е опит за убийство", проплака майката на 33-годишен мъж, който е настанен в хирургия на МБАЛ-Благоевград с тежки рани по главата.

"Инцидентът стана вчера около 19 часа на спирката в района на джамията. Синът ми е разведен от преди 2 години. Бившата му жена замина за Германия, заряза 8-годишната ми внучка на грижите на родителите й. Синът ми има право да вижда детето в събота и неделя. Вчера я взел от плуване и я завел на спирката, където чакал Киро. Поискал днес сутринта да вземе отново внучката, а оня като се развикал "Няма да ти я дам", така се скарали. Влязъл в колата си, извадил балтия и със злоба я забил в главата на сина ми. Синът ми не е пил, нищо, че беше празник. Спирката е окървавена, има свидетели”, каза разстроената жена.

Нападателят, бивш тъст, е арестуван. Според полицията ще бъде повдигнато обвинение за опит за убийство. Раненият Борислав е в болница, има 6 шева на главата си, има и удар в гърба, пише struma.com.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов