Избрани Новини

Глобиха кюстендилка, замеряла бившия си със саксии

Жената не само нападала и обиждала Тонев, но опустошила и украсата на кварталното заведение

Кюстендилка, предизвикала скандал в заведението на бившето си гадже, ще трябва да прати 100 лв. глоба заради нарушаването на обществения ред. Милена Петрова нахлула в кафенето, собственост на 42-годишния Антон Тонев, на 8 май около 20.30 часа.
Още от вратата тя започнала да напада собственика на кафенето, с когото живеела на съпружески начала, но в началото на месец май се разделели, съобщи Struma.bg.

Причина за последвалата битка, заради която в скандала се намесили и полицаи от автопатрула, станало обърнато кошче за боклук, който се разпилял по пода на заведението.

„Признавам, че го замерих с една от саксиите, но не съм обърнала нарочно кошчето за боклук. Извинявам се и се разкайвам”, каза в съдебната зала експлозивната кюстендилка, която бе категорична, че не е отправяла обидни думи към бившия си възлюбен.

От свидетелствата на двамата полицаи, дошли да ги разтървават и двама от клиентите на заведението обаче стана ясно, че жената не само е нападала и обиждала Тонев, но е опустошила и украсата на кварталното заведение, замервайки го със саксии, а Тонев й отвръщал с насочен към нея фенер с електрошок.

Скандалът приключил, след като униформените щракнали белезници на 22-годишната Петрова и я закарали до ареста, съставили й акт по Указа за хулиганство и я оставили да изтрезнее.

В крайна сметка Районен съд - Кюстендил постанови, че Милена Петрова е извършила непристойна проява на обществено място, а деянието й се явява противоправно, тъй като нарушава обществения ред и установените морални норми. Заради разкаянието й и признаване на вината Петрова ще понесе административно наказание „глоба” в размер на 100 лв.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов