Избрани Новини

Абитуриенти от Симитли направиха серенада

Техните учители им подариха торта с имената на всички от класа

Абитуриентите на Симитли сюрпризираха кмета на общината Апостол Апостолов и учителите си с традиционната си серенада. Вечерта в деня, в който младите надежди чуха последния училищен звънец, изненадаха кмета и своите преподаватели, като седнаха на обща трапеза като равни.
Абитуриентите изказаха своето благодаря за грижите, които полагат Апостолов и екипа му за децата и младежите в общината, за доброто отношение и приятелския диалог. 
„Учителко любима” звучеше в домовете на преподавателите, които са били с тях дълги години, а 12 „А” пееше с благодарност и голямо уважение. Дъждовното време не попречи на ентусиазираните абитуриенти от  СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” в общинския център да обикалят цяла нощ под звуците на музика и шумното броене до 12, което е задължително за зрелостниците. Изненада за празнуващите от техните учители бяха торта с имената на всички от класа, мултимедия с пожелания и много емоционални моменти.
Серенадите продължиха до сутринта, когато групата абитуриенти завърши с дълго хоро в двора на училището и на площад „Септември” в Симитли.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов