Избрани Новини

Любителски турнир по тенис на маса подготвя ЮЗУ

Заявки за участие ще се приемат до 25 май

Спортно-възстановителен център „Бачиново“ организира любителски турнир по тенис на маса за мъже и жени. Турнирът ще се проведе на 28-29 май 2016г. В спортното мероприятие могат да се включат всички лица над 18-годишна възраст и тези, направили в срок своята регистрация съгласно установения образец. Заявки за участие ще се приемат до 25 май 2016 г.

Турнирът по тенис на маса ще се проведе в Спортно-възстановителен център "Бачиново". Началният час на мачовете ще бъде 11.00, а последният мач за деня ще започва в 19.00 часа.

Преди началото на турнира всеки състезател трябва да попълни декларация съгласно образец, с която удостоверява и декларира, че е здрав и носи собствена отговорност при евентуален здравословен инцидент. Всички участници следва да са със спортни екипи и спортни обувки. Организаторите ще осигурят ракети за игра на състезателите, които не разполагат със собствени.

Спортното мероприятие е посветено на първата годишнина от създаването на Спортно – възстановителен центъра „Бачиново“ и 40-годишнината от основаването на Югозападен университет „Неофит Рилски“.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов