Избрани Новини

"Септември" (Симитли) удари и вторите в класирането

Спорт

16-05-2016, 10:41

Снимка:

simitli.info

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Съдия от Търново свири мача "Септември" (Симитли) - "Поморие"

"Поморие" поведе, но домакините обърнаха срещата

"Септември" (Симитли) надделя с 2:1 над "Поморие". Добрата игра на симитличани пролича още в самото начало на мача, когато започнаха да показват по-агресивен футбол.

В 13-тата минута Франк Коре пропусна да отбележи с глава, но нападението на момчетата на Киселичков не спря. В 27-мата минута "Септември" бяха неприятно изненадани от пападение на гостите, които откриха резултата в мача за 0:1. След 30-тата минута, домакините се активизира и в 32-рата минута Каптиев на границата на наказателното поле реализира за 1:1. При 1:1 симитличани пропуснаха 2 чисти положения на Сандев и Стойко Иванов в 44 мин.

След почивката заваля проливен дъжд над стадион „Арена” в село Крупник. Двата отбора играаеха много нахъсано, но без гол. Симитличани изнанадаха с по-агресивен футбол, който е достоен за уважение. В 70-тата мининута Гущеров нанесе победния гол за отбора на "Септември", след асистенция на Каптиев. До края на мача пред домакините се отвориха още няколко чисти положения за гол, но за съжаление не можаха да попаднат във вратата на помориици.

При краен резултат 2:1 "Септември" показа, че може да играе мъжки футбол и да печели срещу силни противници.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)