Избрани Новини

Звезда от "Като две капки вода" ще журира ДФФ "Веселяче" в Кресна

Деветият Детски фолклорен фестивал "Веселяче" е тази събота

Голямата звезда на българската естрада, фронтмен на група "Трик" и участник в десетки музикални формати, конкурси и развлекателни шоу програми на водещите национални телевизии в България - доц. Етиен Леви, ще бъде почетен председател на журито на деветия Детски фолклорен фестивал "Веселяче", който ще се проведе днес в гр.Кресна.
Не трябваше дълго да убеждаваме Етиен да приеме, защото народните ритми и автентичният български фолклор са негова отколешна страст. Със своя огромен професионален, вокален и педагогически опит звездата от Music Idol 1, Music Idol 2, Dancing Stars 2, X Factor, "Музикална академия" и течащото в момента по НТВ шоу "Като две капки вода - Your Face Sounds Familiar" ще журира всички изпълнения на участниците във фестивала от самото начало в 9:00 ч. до края на програмата в 19:00 ч..
"С огромно удоволствие приемам и искам да заявя, че за мен е чест да бъда част от детския фолклорен фестивал в Кресна и така да подкрепя усилията на децата участници. Българският традиционен фолклор във всичките му форми е оставил траен отпечатък в моето творчество и израстването ми като музикант и музикален педагог. Ще бъде изключително интересно и вълнуващо за мен да наблюдавам изпълненията на децата и да отлича най-добрите от тях. Желая успех на всички индивидуални изпълнители и състави и бързам да добавя, че броя часовете до нашата среща..." - каза специално за организаторите на фестивала доц. Леви.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)