Избрани Новини

Санданчани гледат 3D кино

В Дома на културата ще бъдат прожектирани за първи път 3D филми за различни възрасти

По инициатива на община Сандански, ден преди Деня на детето, в Дома на културата ще бъдат прожектирани за първи път 3D филми за различни възрасти. Това ще бъде един незабравим и пълен с емоция ден за малки и големи жители и гости на Сандански.

Всички детски градини, основни и средни училища ще се ползват с намаления за колективни посещения, като цените на билетите ще бъдат следните:

  • За филма „Кралството на жабоците” , който ще се прожектира в 10:00 ч., цените за колективни посещения са 4 лв. Ще има възможност 3D очилата да остават за децата, като цената на билета става 5 лв.
  • За филма „Робинзон Крузо”, който ще се прожектира в 11:40 ч., цените за колективни посещения са 5 лв. при връщане на очилата, и 6 лв. – очилата остават за децата.
  • За филма „Пан”, който ще се прожектира в 15:20 ч., цените за колективни посещения са 5 лв., при връщане на очилата, и 6 лв. – очилата остават за децата. Филмът е със субтитри!
  • За филма „Кунг-фу Панда” 3, който ще се прожектира в 13:20 ч. цените за колективни посещения са 5 лв. Ако детето желае очилата да останат за него – 6 лв.

Забележка: Цените за всички филми, които се посещават индивидуално /неколективно/ са 6 лв. за дете и 8 лв. за възрастен.Филмите „Angry Birds” от 18:00 ч. и „Боговете на Египет” от 20:00 ч. ще бъдат с цени 6 лв. за деца и 8 лв. за възрастен.

Билети ще се продават в Дома на културата в Деня на прожекцията – 31 май.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)