Избрани Новини

Певците от X Factor ще пеят на Bansko Beat Music Experience

Прогнозите са за звезден дъжд от български и световно известни изпълнители

Тазгодишното издание Bansko Beat Music Experience дава сцена на талантите от най-доброто музикално шоу - X Factor. Лятото чука на вратата и няма нищо по-приятно от културни събития под открито небе, където прогнозите са за звезден дъжд от български и световно известни изпълнители. Без съмнение ще се насладим на ваканционно настроение в добра компания за втора поредна година на фестивала в Банско, датите са 15-16 юли.

Организират го „Бохемия Фестивалс” и Община Банско, които за пореден път доказват, че са предпочитана дестинация за всички сезони.

Ето какво ни издадоха организаторите тези дни. Любимците ни от последният сезон на X Factor ще излязат на сцената на Bansko Beat 2016-та, където отново ще нажежат емоциите до пурпурно. Това са гласовитите финалисти - Михаела Маринова и Християна Лоизу.

Михаела Маринова е номинирана в категориите "БГ Дебют", "БГ Текст", "БГ Видео клип" и "БГ песен" за предстоящите Годишни музикални награди на БГ Радио. Това само по себе си говори много за музикалната ѝ дарба. От втората седмица след премиерата си новото ѝ парче "Не ти ли стига" е в Топ 3 на най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефир. Разбрахме, че към днешна дата Михаела готви чудесна колаборация с една от големите звезди на българската поп сцена. Коя е тя – скоро ще научим.

Талантливата Християна от Кипър, която обича България като своя родина, спечели сърцата ни в X Factor с блестящите си вокални изпълнения, великолепна смесица от поп с класическите опера и мюзикъл. Това спомогна за победата ѝ в 4-тото издание на шоуто у нас. Очакваме скоро да представи дебютния си сингъл, чийто автори стоят и зад успешно представилата се на „Евровизия-2016” песен на Поли Генова.

Шансът да се насладим на добра българска музика и красиви вокали ни се предоставя напълно безплатно - входът за събитието остава свободен! Датите са 15-16 юли (петък и събота) 2016 на Централния площад в Банско.

А коя ще е най-ярката звезда под небето на Банско тази година, предстои да разберем.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов