Избрани Новини

"Училищна панорама 2016" презентира учебните заведения в Благоевград

Мисия

27-05-2016, 20:00

Снимка:

Община Благоевград

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спортна панорама“ популяризира дейността на клубовете за пореден път в Благоевград

Училища, езикови школи и занимални представят своите възможности

Благоевград ще покаже своите учебни заведения и множеството постижения на възпитаниците им в традиционната „Училищна панорама 2016”. Химикотехнологичен и металургичен университет – София и Югозападен университет „Неофит Рилски” са представителите на висшите учебни заведения, които ще представят възможностите за кандидатстването в тях, както и специалностите. Събитието започва утре /28 май/ от 10.00 часа на площад „Георги Измирлиев”. „Училищна панорама” се организира от Община Благоевград и Центъра за кариерно ориентиране към Регионален инспекторат по образование – Благоевград.

Училища, езикови школи, езикови центрове и занимални за извън училищни занимания ще представят своите възможности, успехи, постижения, специалности.

Целта на инициативата „Училищна панорама” е да подпомогне родителите, бъдещите ученици, учениците в преход към средно образование и зрелостниците, продължаващи образованието си, да направят своя информиран избор. Изложението е и още една възможност учебните заведения да представят чрез презентации и отличия своите постижения в различни области пред благоевградската общественост.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)