Избрани Новини

Ученици и завършили избират възможности за обучения (снимки)

Мисия

28-05-2016, 13:03

Снимка:

Община Благоевград

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спортна панорама“ популяризира дейността на клубовете за пореден път в Благоевград

"Училищна панорама" в Благоевград събра училища и университети

С химна на светите братя Кирил и Методий официално беше открита „Училищна панорама 2016” в Благоевград. В специално подредени шатри на площад „Георги Измирлиев“ училища, езикови школи и занимални представят възможностите на своите учебни заведения, както и постижения през годините.

"Училищна панорама" се организира от Община Благоевград и Центъра за кариерно ориентиране към Регионален инспекторат по образование – Благоевград. Химикотехнологичен и металургичен университет – София и Югозападен университет „Неофит Рилски” са представителите на висшите учебни заведения, които също представят възможностите за кандидатстване в тях.

Целта на инициативата „Училищна панорама” е да подпомогне родителите, бъдещите ученици, учениците в преход към средно образование и зрелостниците, продължаващи образованието си, да направят своя информиран избор. Изложението е и още една възможност учебните заведения да представят чрез презентации и отличия своите постижения в различни области пред благоевградската общественост.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов