Избрани Новини

В община Сандански събраха 11 тона отпадъци в съботния ден

В акцията се включиха доброволци, ученици и общинска администрация

И тази година община Сандански се включи в инициативата „Да изчистим България заедно” 2016 г. В акцията се включиха доброволци, ученици и общинска администрация – Сандански. Зоните, които са приоритет за почистване в цялата страна, бяха национални паркове и защитени местности. В Сандански заместник-кметът Георги Трайков, секретарят Георги Жежев и по-голяма част от общинската администрация и учениците почистваха местността „Попина лъка”.
В съботната акция доброволци се включиха и в целия град Сандански с почистване около блоковите пространства, гробищен парк – Сандански и местата около които живеем и работим. В парка, съвместно със Звено „Озеленяване”, граждани-доброволци почистваха бръшляна, който е вкоренен в дърветата. В някои от селата на община Сандански също протече акция по почистване.
Националната инициатива и тази година бе подкрепена и от Национален парк „Пирин” и Държавно горско стопанство – Сандански.
Общинска администрация – Сандански, с подкрепата на всички, събра 11 тона отпадъци, които бяха извозени от общинската „Стройкомтранс” и Звено „Озеленяване“.
За поредна втора година гражданите малки и големи показаха, че са съпричастни към чистотата в своя град и помогнаха град Сандански и общината да стане по-чиста.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов