Избрани Новини

Да получиш смърт вместо секс

Мъж тръгна с проститутка към мазе, но падна в шахта и умря в Дупница

50-годишен мъж от Дупница, известен като Геле, отведе жрица на любовта в мазето на бл. 1 при старата автогара в града, но падна в 3-метрова шахта, пълна с вода, и издъхна. 20-годишната Гена К. от кв. „Орландовци” в София е задържана в полицията в Дупница.

Нещастният инцидент се случи около 18 часа вчера. На мястото пристигна и приятелят на Гена, пише struma.bg.

„Геле цял ден пи пред Евангелската църква в кв. „Гиздова махала“. Жена ми не го е бутнала. Пред мен се спазариха за 10 лева да правят секс и тръгнаха от „Гиздова махала” към центъра. С Гена от 4 месеца живеем заедно”, разказа приятелят й.

Самата Гена е подала сигнал на тел. 112, че А. Иванов е паднал в канализационна шахта. На място пристигнали пожарен автомобил, линейка и криминалисти. Пожарникари извадиха тялото на мъжа от 3-метровата шахта. До тъмно криминалисти изясняваха случая.

Гена К. заяви, че Геле не й е платил за услугата. Бил много пиян, залитнал и паднал в шахтата.

Живеещи в блок 1 коментираха, че мазето им и зелената площ до блока са се превърнали в място за платена любов. Всяка вечер идвали мъже и жени, които правели секс. Често пъти се биели и карали, тъй като някой от клиентите отказвал да плаща, тъй като не бил доволен от „услугата”.

Загиналият в шахтата мъж е бил пенсионер по болест. Имал заболяване на гласните струни и не могъл да говори. От дълги години той бил разделен със съпругата си и живеел сам в Дупница. Вчера преди инцидента си взел пенсията.

Криминалисти от РУП - Дупница продължават работата по случая.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов