Избрани Новини

Заз и "Джипси кингс" напълниха хотелите в Благоевград

Благоевград Лайф

13-06-2016, 10:34

Снимка:

Община Благоевград

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Gipsy Kings откриват Francofolies в Благоевград

Община Благоевград изготви мобилно приложение

Очаква се в града да пристигнат фенове от страната и чужбина

Седмица преди началото на музикалния фестивал "Франкофоли" в Благоевград всички хотели и семейни къщи за гости са резервирани, заради участието на световно известните изпълнители, сред които – Заз, "Джипси кингс". Очаква се в града да пристигнат стотици фенове на музиката от цялата страна и от съседните държави – Гърция и Македония. Популярните изпълнители ще изнесат концерти на 17 и 18 юни на специално изградена сцена на площад "Георги Измирлиев" в Благоевград.

Резервациите в много от хотели в Благоевград за 17 и 18 юни - дните на фестивала „Франкофоли” са започнали още преди месеци, когато хората разбрали,че ще гостуват известни изпълнители.

Димитър Михов – управител в хотелски комплекс: "От миналата година ни е блокиран този период на самите дни, както и около тях. Страхотен интерес към фестивала."

В хотела, където ще отседнат изпълнителите от "Джипси кингс", трескаво се готвят за посрещатено на известните гости, които могат да ползват джакузи, парна баня, вани за релакс, определени са вече и стаите за звездите от групата.

- Имаме три лукс апартамента, ще ги дадем на нашите ВИП-гости, както и останалите стаи, около 20-сет други стаи, които са ни нали стандартни, като оборудване.

Изпълнителите от популярната група "Джипси книгс" ще бъдат изненадани с харни от българската традиционна кухня.

- Може би нашата "Струмишка скара” от този регион, всичко което си произвеждаме тук на място, така че мисля, че ще им хареса.

Трескавото очакване на голямото музикално събитие в Благоевград вече се усеща и хората с нетърпение очакват концертите на "Джипси кингс" и световно известната френска певица Заз.

- Сега тая възможност на децата, която се дава да ги видят на живо и да ги слушат е нещо страхотно.

- И туристи, и младежи, които учат и живеят тук, събират се много хора.

Само след дни на централния площад в Благоевград ще бъде изградена огромна сцена с много ефекти, където се очаква световните изпълнители да зарадват феновете с много хитове и емоции, информира БНТ.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов