Избрани Новини

Общината събира оферти за поддържане на площадното осветление и фонтаните

Максималният разполагаем финансов ресурс на възложителя е 33 000 лева без ДДС

СЪОБЩЕНИЕ

 за възлагане на обществена поръчка чрез събиране на оферти с обява, по реда на чл. 20, ал. 3 от ЗОП

Община Благоевград обявява възлагане на обществена поръчка чрез събиране на оферти с обява, по реда на чл. 20, ал. 3 от ЗОП, за избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет: „Поддръжка осветлението на площадното и подплощадното пространство на пл. „Георги Измирлиев“ и поддържане на фонтанни инсталации на два басейна на пл. „Георги Измирлиев“ и на фонтан, водна завеса и каскада в подплощадното пространство, както и поддържане фонтана на пл. „Христо Ботев“ в гр. Благоевград“.

Информацията за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП, ведно с документацията за участие, са публикувани в профила на купувача на електронния сайт на Община Благоевград www.blgmun.com на 03.06.2016 г.

Максималният разполагаем финансов ресурс на Възложителя за услугата, предмет на настоящата обществена поръчка, е в размер на 33 000 (тридесет и три хиляди) лева без ДДС, който не може да се надвишава.

Критерият за оценка в настоящата поръчка е ”икономически най-изгодната оферта”, съгласно разпоредбата на чл. 70, ал. 2, т. 3 от ЗОП.

Показателите за оценка на предложенията и начинът на определяне на тежестта им в комплексната оценка се извършва на база:

 Коф. = К1 + К2

 

К К1

Предложена цена

Максимална тежест - 50

КК2

Срок за изпълнение на поръчката

Максимална тежест – 50

Офертата на участниците се оценява по следната формула:

К1 = най-ниска предложена цена х 50

      цена на участника

Където „най-ниска предложена цена” е най-ниската предложена стойност за поддръжка за целия период на изпълнение на поръчката измежду всички участници, а „цена на участника” е стойността за извършване на дейностите по поддръжка за целия период на изпълнение на поръчката, посочена в предложението.

Забележка! В случай че участник е посочил цена за изпълнение, която надвишава осигуреният от възложителя финансов ресурс, то неговото предложение няма да бъде оценявано и ще бъде отстранен от участие във възлагането.

 

К2 - Срок/време за реакция и възстановяване на осветлението, изчислява се по следната формула:

 К2 = К2.1. + К2.2.

 

К2 включва два подпоказателя:

2.1. Срок/време за реакция за започване възстановяване на осветлението - максимален брой точки 25.

 К2.1 = (Срок минимум) х 25

             (Срок участник)

Забележка: Предложението на участниците трябва да бъде цяло число!

Където „Срок минимум” е най – краткият предложен срок/време за реакция за започване възстановяване на осветлението, а „Срок участник” е предложения от оценявания участник срок/време за реакция за започване възстановяване на осветлението.

Предложеният от участниците срок/време за реакция за започване възстановяване на осветлението не може да бъде по-дълъг от 45 (четиридесет и пет) минути и по-кратък от 15 (петнадесет) минути.

 Посочване на срокът/времето от участниците трябва да бъде в цяло число.

2.2. Срок/време за възстановяване на осветлението - максимален брой точки 25.   

К2.2 = (Срок минимум) х 25

            (Срок участник)

Където „Срок минимум” е най-краткият предложен срок/време за възстановяване на осветлението, а „Срок участник” е предложения от оценявания участник срок/време за възстановяване на осветлението.

Предложеният от участниците срок/време за възстановяване на осветлението не може да бъде по-дълъг от 12 (дванадесет) часа и по-кратък от 1 (един) час.

Посочване на срокът/времето от участниците трябва да бъде в цяло число.

Забележка! В случай че участник е предложил срокове за изпълнение различни от указаните, то неговото техническо предложение няма да се оценява и ще бъде отстранен от участие във възлагането.

На основание чл. 188, ал. 2 от ЗОП, срокът за събиране на оферти е удължен с три дни.

Оферти за участие се подават в деловодството на Община Благоевград, в срок до 17:30 ч. на 16.06.2016 г.

Офертите ще бъдат отворени на 17.06.2016 г. от 14:00 часа, в зала 101, в сградата на Община Благоевград.

Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участници и/или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица, при спазване на изискванията за достъп до сградата.

Община Благоевград



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов