Избрани Новини

Община Благоевград съобщава за възлагане на обществена поръчка

Събира оферти с обява по реда на чл. 20, ал. 3 от ЗОП

Община Благоевград обявява възлагане на обществена поръчка чрез събиране на оферти с обява, по реда на чл. 20, ал. 3 от ЗОП, за избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет: „Монтаж, ремонт и поддръжка на пътни знаци, светофарни уредби и други елементи, като предпазни парапети и всякакво друго крайулично и крайпътно оборудване, свързано с организацията и безопасността на движението на територията на община Благоевград“

Информацията за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП, ведно с документацията за участие, са публикувани в профила на купувача на електронния сайт на Община Благоевград www.blgmun.com на 09.06.2016 г.

Максималният разполагаем финансов ресурс на Възложителя за услугата, предмет на настоящата обществена поръчка, е в размер на 62 000 (шейсет и две хиляди) лева без ДДС осигурен финансов ресурс от възложителя, който не може да се надвишава.

 

Критерият за оценка в настоящата поръчка е ”икономически най-изгодната оферта”, съгласно разпоредбата на чл. 70, ал. 2, т. 3 от ЗОП.

Показателите за оценка на предложенията и начинът на определяне на тежестта им в комплексната оценка се извършва на база:

 

Коф. = К1 + К2

 

К К1

Предложена цена

Максимална тежест - 65

КК2

Срок за реакция

Максимална тежест – 35

 

Офертата на участниците се оценява по следната формула:

 

К1 = най-ниска предложена цена х 65

      цена на участника

 

Където „най-ниска предложена цена” е най-ниската предложена стойност за поддръжка за целия период на изпълнение на поръчката измежду всички участници, а „цена на участника” е стойността за извършване на дейностите по поддръжка за целия период на изпълнение на поръчката, посочена в предложението.

Забележка! В случай че участник е посочил цена за изпълнение, която надвишава осигуреният от възложителя финансов ресурс, то неговото предложение няма да бъде оценявано и ще бъде отстранен от участие във възлагането.

 

 

К2 - Срок за реакция след уведомяване от възложителя, изчислява се по следната формула:

 

К2 =  срок минимум х 35

          срок участник

 

Забележка: Предложението на участниците трябва да бъде цяло число!

 Където „срок минимум” е най – краткият предложен срок за реакция в минути, а „срок участник” е предложеният от оценявания участник срок за реакция в минути.

Предложеният от участниците срок за реакция не може да бъде по-дълъг от 30 (тридесет) минути.

 

 Посочване на срокът/времето от участниците трябва да бъде в цяло число.

 

Забележка! В случай че участник е предложил срок за реакция различен от указания, то неговото техническо предложение няма да се оценява и ще бъде отстранен от участие във възлагането.

 

На основание чл. 188, ал. 2 от ЗОП, срокът за събиране на оферти е удължен с три дни.

Оферти за участие се подават в деловодството на Община Благоевград, в срок до 17:30 ч. на 23.06.2016 г.

Офертите ще бъдат отворени на 24.06.2016 г. от 14:00 часа, в зала 101, в сградата на Община Благоевград.

Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участници и/или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица, при спазване на изискванията за достъп до сградата.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов