Избрани Новини

Полицаи играха футбол благотворително

Ще се подпомогнат деца на починали служители на РУП Гоце Делчев

Приключи осмото издание на традиционния футболен турнир, организиран от Синдикално Дружество №12  на служителите от Районно управление на полициятал в Гоце Делчев. Тази година по решение на организаторите турнирът се присъедини към веригата благотворителни турнири в страната. Целта на благотворителната инициатива е да се подпомогнат деца на починали служители на РУП Гоце Делчев. Мотото на турнира е: „С обич към децата – в памет на бащите герои“. 
Заключителният кръг на турнира бе късно снощи, когато бяха обявени победителите в благородната надпревара. Председателят на Синдикалното дружество при РУП Гоце Делчев Димитър Попов обяви класацията и връчи съответните купи и предметни награди на призьорите. 
Победител в тазгодишният турнир е отборът на полицейските инспектори. На второ място се класира отборът на ППД 2 (патрулно-постова дейност), а на трето място - отборът на ППД 1. На почетното четвърто място се класира отборът на Криминална полиция. Специални отличия получиха Тодор Римов за най-добър вратар на турнира, а с петте си вкарани гола Димитър Караджов бе обявен за голмайстор на турнира. Специално отличие за високо професионалното съдийство получи футболният съдия Мария Балтаджиева. Атракцията на наградите бе специалното „каръшко“ отличие за Велизар Летков за най-голям личен принос за загубата на своя отбор. 
Към този момент от благотворителния турнир и дарения са събрани 1 100 лв., като кампанията за дарения е отворена до 5 юли, които се събират при дежурния на РУП Гоце Делчев. Събраните средства ще бъдат разпределени между пет деца, чийто бащи са починали като служители на гоцеделчевското управление на полицията.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)