Избрани Новини

Областна администрация Благоевград с приз "Най-прозрачна областна администрация“ за 2015 година

Националният конкурс се провежда за осма поредна година

На тържествена церемония в София областният управител Бисер Михайлов получи голямата награда на Фондация „Прозрачни регламенти“ след провеждане на ежегодния конкурс и класирането на Областна администрация Благоевград на първо място.
Фондация „Прозрачни регламенти“ организира националния конкурс за прозрачност и партньорство в дейността на областните и общинските администрации за осма поредна година. Наградите са в четири категории - „Най-прозрачна областна администрация", „Най-прозрачна общинска администрация", „Най-добра практика за партньорство между областна администрация и структурите на гражданското общество за реализиране на прозрачност в действията на администрацията" и „Най-добра практика за партньорство между общинската администрация и структурите на гражданското общество за реализиране на прозрачност в действията на администрацията".

Авторитетна комисия оцени по множество критерии участващите в конкурса четиринадесет областни администрации и класира на първо място Областна администрация Благоевград в категорията „Най-прозрачна областна администрация“. Следващите призови места са за Областна администрация Шумен – втора награда и Областна администрация Монтана – трето награда.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов